Blijf op de hoogte van de laatste farma vacatures

Over VacaturesInFarma

VacaturesInFarma is de grootste vacaturesite in Nederland. We hebben farmaceutische bedrijven uitgezocht en het makkelijk gemaakt om op te hoogte te blijven van de nieuwste vacatures bij deze bedrijven. We zetten ons elke dag in om een baan in de farmaceutische industrie zo makkelijk mogelijk te maken.

Wat maakt VacaturesInFarma anders?

VacaturesInFarma zorgt dat alle vacatures op de sites van de farmaceutische bedrijven in ons bestand elke dag worden geindexeerd. Wanneer een bedrijf op VacaturesInFarma staat, weet je zeker dat alles wat op de site van dit bedrijf staat, ook hier staat. Dit is anders dan LinkedIn of Indeed waar bedrijven enkele vacatures plaatsen, en weet je dus niet zeker of er nog vacatures staan op de site zelf.

Waarom zijn we VacaturesInFarma gestart?

Uit eigen ervaring is het vervelend om alle bedrijfswebsites af te gaan om zeker te weten dat je niks mist. Daarom hebben we deze site gemaakt om dit makkelijker te maken. De site is opgericht door Martijn Nanne, een programmeur met een vriendin die op zoek was naar een baan in de farmaceutische industrie.